A la masia actual es conserven encara molts dels objectes antics, com per exemple, mobles entre els quals destaquem vàries calaixeres de caoba que es troben en molt bon estat i actualment encara s’utilitzen. També algun banc, una pastera i llits de caoba. Hi trobem també estris de cuina, com plats, plates, coberts... De roba, ens han arribat fins a l'actualitat alguns llençols, mantellines de puntes i un vestit de llana. També hi podem trobar altres objectes com llibres, llums d’oli i espalmatòries.
Caldero: servia per bullir les botifarres quan es feia la matança del porc, però com a la casa no es feia matança el feien servir per bullir i reduir el vi, fins que de quatre parts en quedava una, i un cop reduït es tirava a dintre les botes per donar grau al vi novell.
Braser: es posava a sota la taula amb brases per escalfar els peus sota la taula. Era la calefacció d’aquell temps. Dins el braser s’hi posava un ferro entravessat per evitar que la brasa del foc elimines el diòxid de carboni.
Espalmatòria de metall groc: es feien servir per il·luminar la casa juntament amb els llums de carbur, fins l’any 1948, quan va arribar l’electricitat. També es feia servir una làmpada de petroli que s’anomenava petromax. Habitualment les feien servir els pescadors per anar a pescar.
Mirall de caoba: es trobava a l’habitació principal i és aproximadament de l’any 1700, també se'n conserva el llit, la calaixera, el balanci i les cadires.
Pastera: es de fusta d’alba i s’hi guardava el pa un cop enfornat i s’hi conservava tota la setmana.
Caixa: era situada habitualment a l’entrada de la masia i s’utilitzava per guardar mantes i roba de la casa. És aproximadament de l’any 1600.
Banc: també estava siutuat a l’entrada de la masia i és de l’any 1800 més o menys.
Càntir: és de l’any 1600 i s’utilitzava per portar aigua de la font a la casa
Llumineres: s’utilitzaven per il·luminar la casa quan no hi havia electricitat. S’omplien d’oli i s’hi col·locava una metxa que s’encenia.
Coberts de metall groc.
Quadre pintat per l’Anton Roca Anglès quan
era jove.
Escudeller: servia per guarda-hi els coberts i en el calaix petit s’hi guardaven les espècies.
Balança: aproximadament de l’any 1700, s’utilitzava per anar a mercat a vendre els productes. Actualment encara s’utilitza.
Balancetes d’estuig: es feien servi per pesar les monedes, l’or i les joies.
Llençols: de Josep Roca Rogent.
Vestits de llana: fet a mitja, del 1850.
Bancs i taula de fusta d’alba: estaven a les cuines antigues, actualment encara s’utilitzen.
Quadres de caça: anteriors a Napoleó.
Quadre de punt de creu: de l’any 1862.
També es conserven alguns llibres antics:
“Pub. Terentii Afri com oediae sex” per M. Antonii Mureti. Imprès en València per Pertrum Patricium May. Cobertes de pergamí de mides 10,5x16 cm i 183 fulls.
De l’any 1610.
“Llibre facil de comptes fets, o tarifa general de tota moneda” per F.Barrena, aritmètic. Imprès a Girona per Josep Bro, estamper i llibreter. Cobertes de pergamí. Mides: 8 x 13,5 cm . Sense data
“La picara montañesa llamada Justina en el qual debajo de graciosos discursis se encierran provechosos avisos” pel llicenciat Francisco López de Úbeda, natural de Toledo. Imprès a Barcelona per Pedro Lacavallería. Cobertes de pergamí de mides 10,5x15 cm i té 282 fulls.De l’any 1640
“Font mística y sagrada del paradis de la iglesia divina en quatre parts” pel P. Fr. Francesc Baucells, del Col.legi i seminari de Missions de Sant Miquel d’Escornalbou. Reimpressió feta a Figueres per Ignasi Porter, estamper i llibreter. Cobertes de pergamí. Mides : 15 x 20 cm . 562 pàgines. De l’any 1760.
“El ingenioso hidalgo D. Quijote de la Mancha” per Miguel de Cervantes. Imprès a Barcelona per Aymerich y Cia. Mides 11’5 x 18 cm . 974 pàgines. De l’any 1915.